Clubs & Verenigingen

Café De Brink: een fijn onderkomen voor diverse clubs en verenigingen uit Bathmen.

Verenigingen

Darten in Café de Brink

Dit zijn de drie teams die dit jaar weer gaan spelen bij Cafe de Brink. Vorig seizoen was geen groot succes voor de Booze Brothers zij degradeerden naar de tweede divisie. Zij mogen het dus dit jaar gaan proberen om weer terug te keren naar de eerste divisie. De dames van BDI wat staat voor Battumse Dart Import deden het niet veel beter zo werden zij laatste in de vierde divisie. De BDI mag dus gaan hopen dat ze dit jaar een beter seizoen draaien. The 26ers die vorig jaar negende werden gaan dit jaar voor een plek bij de eerste drie om zo promotie naar de derde divisie af te dwingen. Maar of dit zal lukken is nog maar zeer de vraag.

De thuis avond van de Booze Brothers is de maandagavond de DBI speelt op de dinsdag haar wedstrijden en The 26ers spelen op de woensdagavond. Dus kom gerust eens langs voor een spannende maar vooral leuke avond.

Ook wordt er dit jaar door de DVS een ranking georganiseerd in januari. Hieraan zullen hoogstwaarschijnlijk honderd vijftig darters gaan strijden om een podiumplaats.

Wil je meer informatie over de zojuist genoemde verenigingen dan kun je contact opnemen met Cafe de Brink tel. 0570 - 543130.

Biljartclub De Brink

Biljartvereniging de Brink is een bloeiende vereniging waarbij plezier voorop staat. Op de dinsdag (Brink 1) en donderdag (Brink 2) zijn nog enkele plaatsen vrij!

Er wordt een onderlinge competitie gespeeld over 25 beurten. Tevens is er een gemixte na-competitie uit is uit. Verder is er een competitie met Okkenbroek, Zuidloo en Brink 1 en Brink 2.

Jaarlijks hoogtepunt is de Brink biljart-triathlon. Hier spelen jaarlijks 40 teams om de felbegeerde Brink Bokaal.

Dit jaar speelt de Brink 1 3e klasse.

Voor informatie omtrent de biljartvereniging kunt U terecht bij onze voorzitter: Rob Versteeg via telefoonnummer 0570-542963.

C.V. De Battumse Pompers

C.V. De Battumse Pompers bestaat al meer dan 20 jaar. De vereniging telt op dit moment 17 enthousiaste raadsleden! Elk jaar kiezen De Battumse Pompers, tijdens het Prinsenbal, een Prins en een Adjudant. Zij beheren, samen met de Raad van Elf, tijdens het carnavalsweekend, de sleutel van het Sallandse dorp Bathmen. Gedurende het carnavalsseizoen zijn de Prins en de Adjudant het boegbeeld van de vereniging. 

Komende activiteiten

Er worden maandelijks talloze gezellige en muzikale activiteiten georganiseerd.

Naar agenda »

Feestje te vieren?

Er worden maandelijks talloze gezellige en muzikale activiteiten georganiseerd.

Meer informatie »